TNG
PostNord söker nu en Transformation Manager

Publicerat

PostNord söker nu en Transformation Manager

PostNords enhet Transformation Enablement Office i Stockholm söker nu en Transformation Manager för att delta i en spännande resa!

Vill du vara med på PostNords stora förändringsresa? Med operativt stöd bidrar du och teamet i Transformation Enablement Office (TEO) PostNords spännande omvandling av paketverksamheten. Med engagemang och erfarenhet möjliggör ni transformationsprogrammet med dess alla initiativ och arbetsflöden för att bidra till PostNords viktigaste affärsprioriteringar.

Kom till PostNord och gör skillnad - på riktigt!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en internationell miljö med ständigt nya utmaningar och snabba beslut. Här får du möjlighet att utveckla kreativa lösningar under eget ansvar och arbeta i en prestigelös grupp där vi gemensamt hjälps åt att nå våra mål.

PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och vi erbjuder trygga anställningsvillkor, kollektivavtal och förmåner. Bland annat erbjuder vi:

Några av dina förmåner

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Jobba hemma
Jobba hemma
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Transformation Manager kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa framdrift i transformationen, koordinera initiativ och intressenter, samarbeta med nyckelpersoner i landsorganisationerna, och säkerställa god transparens och uppföljning.

Några av dina arbetsuppgifter:

Värt att veta

Transformationen är en högprioriterad del av PostNords strategiska arbete vilket gör detta till en rolig och spännande roll. Du kommer direkt in i en pågående förändringsresa på nordisk nivå där du får en stor delaktighet och har stora utvecklingsmöjligheter.

Du välkomnas till en varm och härlig arbetsplats vid PostNord huvudkontor "Arken" i Solna.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

För att lyckas i rollen är du resultatorienterad och fokuserad på att leverera hög kvalitet i en dynamisk miljö. Du har en stark förmåga att planera och genomföra projekt i tid och inom uppsatta ramar, samtidigt som du kan analysera både data och kvalitativ information för att ge insiktsfulla lösningar. Du är skicklig på att identifiera och lösa problem när de uppstår och fungerar som en effektiv lagspelare som samarbetar väl med andra för att uppnå gemensamma mål.

Lär känna PostNord Group – din framtida arbetsgivare

Vi gör vardagen enklare. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Video thumbnail

Visste du att PostNord Group...

... har ungefär 300 medarbetare, men att vi i hela PostNord-koncernen är hela 26 700 anställda? Detta skapar flera möjliga karriärvägar för dig som vill utvecklas inom PostNord både inom ditt nuvarande område eller en annan del av verksamheten. Om du har viljan och drivkraften kommer vi hjälpa dig utvecklas vidare!

Avstånd till arbetsplatsen

Terminalvägen 24. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

PostNord Group

Karriärtips från Malin Mitzén – din rekryterare

Malin Mitzén

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • PostNord Group valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Malin Mitzén


0721880133


PostNord Group

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Nästa steg med din ansökan
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-11-03