TNG
Flödesledare till Persson Innovation

Publicerat

Flödesledare till Persson Innovation

Nu har vi rollen för dig som är ingenjör och som brinner för ledarskap. Vi rekryterar till expansiva Persson Innovation i Kumla.

Letar du efter en spännande möjlighet att leda och förbättra produktionen på ett innovativt företag som verkar på en internationell marknad och som befinner sig i en expansiv fas? Bra. Persson Innovation i Kumla söker nu en erfaren och engagerad ledare med ansvar för att optimera produktionsflödet – från råmaterial till färdig produkt.

Som flödesledare får du en nyckelroll i produktionen med ansvar för att säkerställa att flödet fungerar effektivt och följer företagets högt ställda kvalitets- och säkerhetsstandarder. I rollen får du goda möjligheter utveckla dina medarbetare, att påverka och driva förändring för att ständigt förbättra och utveckla våra produktionsprocesser.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av Persson Innovations framgångsrika resa? Ansök idag!

Ditt anställningserbjudande

Genom din tekniska expertis och ledarskapsförmåga får du en nyckelroll i att skapa Persson Innovation 2.0 - en strukturerad, modern och trivsam arbetsplats som är redo att möta framtidens utmaningar.

Några av dina förmåner

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Löne&shyutveckling
Löne­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Flödesledaren ansvarar för att leda och koordinera produktionsflödet från råmaterial till färdig produkt och säkerställer att produktionen sker effektivt och följer företagets kvalitets- och säkerhetsstandarder.

Värt att veta

Persson leder förpackningsbranschens omställning från plast- till pappershandtag. Pappershandtagen är bättre för miljön, bekväma att greppa och uppgraderar kundupplevelsen. Kombinationen av enkel applicering och bekvämlighet för kunder driver försäljningen och förbättrar resultatet.

Du hittar Persson pappershandtag på produkter över hela världen.

Våra förväntningar

Du har en ingenjörsexamen samt tidigare erfarenhet av en liknande roll med personalansvar samt LEAN. Vidare förstår du vikten av att hålla en noggrann dokumentation. Din svenska och engelska är mycket god, både i tal och skrift.

För att lyckas i rollen ser vi att du är problemlösande och har ett strukturerat och ordningsamt arbetssätt.

Lär känna Persson Innovation – din framtida arbetsgivare

Persson Innovation grundades 1982 av Sune Johansson och Olof Persson och etablerade en tillverkningsanläggning i Kumla, Sverige. Två år senare flyttade företaget till en annan plats och den fabriken är fortfarande i bruk idag.

Handtagen och applikatormaskinerna har alltid designats, förfinats och utvecklats internt, med främsta
fokus på handtagen. Sedan starten har vi verkat globalt, först i Europa och sedan expanderat till USA, Afrika och Sydostasien.

Idag ansvarar vårt engagerade team på Persson för allt från produktion och utveckling till försäljning och marknadsföring. Alla anställda fokuserar på att hålla hållbarhet i kärnan i vår verksamhet.

Därför trivs vi på Persson Innovation

Vill du vara med och ta vår produktion till nästa nivå? Vi söker dig som med din expertis och nytänkande kan forma framtiden för Persson Innovation AB och skapa en förstklassig produktionsmiljö. Här får du en unik möjlighet att göra skillnad på riktigt!

Bengt-Göran Soting, Chief Operating Officer

Avstånd till arbetsplatsen

Ymergatan 1, Kumla. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Eva Sahlin – din rekryterare

Eva Sahlin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Persson Innovation valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Eva Sahlin


0768-72 92 51


Persson Innovation

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Nästa steg med din ansökan
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-11-20