TNG
Projektinköpare till Mantena i Hässleholm

Publicerat

Projektinköpare till Mantena i Hässleholm

Nu söker vi dig som kan starta omgående för ett kortare uppdrag som Projektinköpare på Mantena.

Här är en möjlighet för dig som vill arbeta med inköp och administration på ett företag inom järnvägssektorn.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag som förväntas pågå under ca. 3 månader med möjlighet till förlängning. Du är anställd som konsult hos oss på TNG och har en dedikerad konsultchef vid din sida, som säkerställer din trivsel och utveckling under uppdragets gång.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Några av dina förmåner

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Projektinköpare kommer du att ta fram underlag inför kommande upphandlingar. Dina arbetsuppgifter kommer att vara följande:

Värt att veta

I rollen som Projektinköpare kommer du att arbeta med att stötta inköpsfunktionen. Du utgår från kontoret i Hässleholm men har även möjlighet att arbeta några dagar i veckan på distans. 

Våra förväntningar

Till detta uppdrag söker vi dig som har några års erfarenhet av att arbeta med inköp. Du har god systemvana och är van användare av office-paketet. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med leverantörer inom tågbranschen samt har erfarenhet av systemet Mims. 

Vi söker en person som är noggrann, analytisk och självständig. Du har ett systematiskt tillvägagångssätt och du stimuleras av att arbeta med analyser av numerisk information. 

Lär känna Mantena – din framtida arbetsgivare

Mantena är Nordens kompetenscentrum för underhåll av järnvägsfordon.
Vi underhåller och reparerar järnvägsfordon, maskiner och komponenter åt ett flertal järnvägsföretag.

Vårt företag bygger på en stolt industrihistoria som sträcker sig tillbaka till ånglokens dagar. Vi tar med oss vår unika erfarenhet och breda och djupa expertis när vi formar framtidens digitaliserade tåg- och underhållstjänster.

Visste du att Mantena...

levererar tjänster till kunder i och utanför Norden. Vi har över 850 anställda och verkstäder i Norge och Sverige.

Avstånd till arbetsplatsen

Kärråkra 909, Hässleholm. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Anna Nydahl – din rekryterare

Anna Nydahl

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Anna Nydahl


0709809757


Mantena

Individuell lön
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels bjuda in till en intervju med vår AI-avatar Tengai, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Nästa steg med din ansökan
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-11-14