TNG
Hållbarhetsansvarig till Toshiba Tec i Solna

Publicerat

Hållbarhetsansvarig till Toshiba Tec i Solna

Vill du driva hållbarhet och compliance för Toshiba Tec och leda miljö-, kvalitets- och arbetsmiljöarbete i Norden och Europa?

Som hållbarhetsansvarig hos Toshiba Tec Nordic i Solna leder och koordinerar du hållbarhets- och compliancearbetet i Norden och Europa. Är du kanske hållbarhetskoordinator, hållbarhetsspecialist med erfarenhet av att arbeta i ett internationellt sammanhang? I den här nyckelrollen utan personalansvar får du vara med och driva strategiska och operativa initiativ inom miljöledning, kvalitet och arbetsmiljö. Här får du en unik möjlighet att påverka och utveckla hållbarhetsarbetet i en global organisation som satsar på cirkulär ekonomi och miljövänlig teknik. Sök rollen redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos Toshiba Tec Nordic får du möjlighet att vara nyckelpersonen som driver hållbarhets- och compliancearbetet i en internationell miljö. Här får du både strategiskt och operativt ansvar för att säkerställa att företaget uppfyller europeiska och lokala miljölagar samt kvalitetsstandarder. Du kommer att hantera och driva viktiga hållbarhetsinitiativ, inklusive cirkulär ekonomi och produktlivscykelhantering, samt samarbeta nära med våra kontor i Norden och Europa. Vi erbjuder dig en dynamisk roll där du får möjligheten att utvecklas och påverka hållbarhetsarbetet på flera nivåer. Hos oss får du också flexibla arbetsvillkor, med möjlighet till distansarbete två dagar i veckan, samt  internationella resor till Europas huvudkontor i Düsseldorf.

Några av dina förmåner

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Bonus
Bonus

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Rollen är placerad på Toshiba Tec Nordics huvudkontor i Solna, Stockholm. Tjänsten är på 100 % och du kommer att förlägga din tid på 50 % för den nordiska delen och 50 % för den europeiska delen i rollen. Du kommer att resa till vårt Europakontor i Düsseldorf cirka två gång per kvartal, med fler resor under introduktionsfasen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med möjlighet till distansarbete två dagar i veckan. Du rapporterar direkt till VD och har ett nära samarbete med HR, Europakontoret och externa partners.

Våra förväntningar

För att kunna möta förväntningar i rollen så ser vi att du har:

Meriterande:

För att lyckas i rollen som hållbarhetsansvarig hos Toshiba Tec behöver du vara självgående, initiativrik och bra på att driva projekt framåt. Din pedagogiska förmåga och kommunikationsstil gör att du enkelt kan förklara komplexa frågor för olika intressenter. Samarbetsförmåga är också viktig, då du arbetar nära både nordiska och europeiska team. Du bör vara kreativ, problemlösningsorienterad och engagerad i hållbarhetsfrågor. Noggrannhet och en god analytisk förmåga är avgörande för att säkerställa efterlevnad av lagar och standarder.

Lär känna Toshiba Tec – din framtida arbetsgivare

Toshiba Tec Nordic är ett av de ledande bolagen inom dokumenthantering och en del av Toshiba, en av världens största tillverkare av elektronikprodukter. Toshiba Tec Nordic erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Vi erbjuder även PC, digitala skärmar/skyltsystem och konferensteknik. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Toshiba Tec Nordic har ca 110 anställda. Toshibas Europeiska huvudkontor ligger i Düsseldorf.

Avstånd till arbetsplatsen

Frösundviks allé 1. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Åsa Pettersson – din rekryterare

Åsa Pettersson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

Det här är unik roll för dig som vill göra skillnad inom hållbarhet och compliance i en internationell miljö. Toshiba Tec Nordic och Europa erbjuder en unik chans att leda strategiska initiativ och påverka hållbarhetsarbetet på flera nivåer. Det här är en perfekt möjlighet för dig som verkar för miljö- och kvalitetsfrågor och vill vara en del av ett engagerat team som satsar på en hållbar framtid!

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Åsa Pettersson


076-7247030


Toshiba Tec

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Nästa steg med din ansökan
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-11-21