TNG
Project Manager / Projektedare till Västerås

Publicerat

Project Manager / Projektedare till Västerås

Konsult eller interim till spännande utvecklingsprojekt inom nytt elkraftsystem i Västerås! Start omgående

Vill du vara och projektleda ett delprojekt i ett större utvecklingsprojekt med fokuserar på att utveckla ett nytt elkraftsystem? Bra! Vi söker dig med erfarenhet av att projektleda, koordinera och följa upp med leverantören till projektet.

Uppdraget förväntas vara under 4-6 månader och med start omgående.

Urval sker löpande. Välkommen med din intresseanmälan!

Ditt anställningserbjudande

Vi söker dig som är tillgänglig relativt omgående och som snabbt kan sätta sig in i kundens behov och göra skillnad. Det finns möjlighet för dig som är egenföretagare och har F-skattsedel att gå som underkonsult via TNG eller att bli anställd konsult via oss på TNG. Uppdraget förväntas pågå 4-6 månader.

Några av dina förmåner

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Centralt kontor
Centralt kontor

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare involveras du i ett delprojekt i detta utvecklingsprojektet. Du kommer du att leda ett team på 5-6 personer och ha tät kontakt med leverantörer och tillverkare för att säkerställa att tillverknings sker enlig plan, att de har korrekt underlag, hantera checklistor, följa upp och organisera delprojektet.

Värt att veta

Uppdraget beräknas pågå 4-6 månader och är placerat på kundens kontor i Västerås.

Våra förväntningar

Du har:

Som person är du:

Lär känna TNG Tech – din framtida arbetsgivare

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering och interim med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig samarbetspartner som göra skillnad när du är ute på uppdrag hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som samarbetspartner på allvar och genom kontinuerlig dialog med både dig som konsult och våra uppdragsgivare säkerställer vi att du mår bra på uppdraget och har de rätta förutsättningar att leverera ett riktigt bra resultat.

Välkommen till TNG Tech interim – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Avstånd till arbetsplatsen

Kungsgatan 8. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Jenny Nilsson – din rekryterare

Jenny Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Du får använda din spetskompetens i en ny spännande miljö.
  • Du blir räddaren i nöden som får hjälpa andra i en krävande situation.
  • Du får en trygg samarbetspartner och bollplank hos TNG Tech.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Jenny Nilsson


0704913716


TNG Tech

Individuell lön
Detta är ett interimsuppdrag som specialist, där du antingen kan bli anställd som hos konsult hos oss på TNG Tech eller blir anlitad som underkonsult för att arbeta på plats hos vår kund. På TNG är vi specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och uppdraget kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Nästa steg med din ansökan
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-10-31